Twijfel over uw huidige ICT?

Bent u niet tevreden over uw huidige ICT-omgeving? Twijfelt u aan uw interne of externe systeembeheerder? Voorziet u problemen door groei of juist door krimp? Zijn uw computers verouderd en niet meer toereikend voor uw bedrijfsvoering? Vermoed u dat uw netwerk betrouwbaarder, efficiënter en goedkoper kan? Hoopt u op een ICT-oplossing die betere mogelijkheden geeft om te ondernemen?

Dan wordt het tijd om een second opinion te vragen!

 

Met een second opinion van BIT Automatisering kunt u beoordelen of u op het juiste spoor zit. Daarvoor voeren wij eerst een Quickscan uit. Daarmee kunnen wij snel uw omgeving in kaart brengen en een eerste advies formuleren.

Een meer diepgaand onderzoek en advies noemen wij de Baseline. Bij het uitvoeren van een Baseline maken wij een soort “foto” van de huidige ICT-omgeving. Wij kijken hierbij uitgebreid naar de organisatie, apparatuur, software, applicaties, verbindingen, licenties en supportcontracten.

BIT Automatisering helpt u het maximale uit uw software, hardware en organisatie te halen. Goede kantoorautomatisering is tenslotte een must voor iedere organisatie. Met onze expertise helpen wij ondernemers zorgeloos ondernemen. Altijd en overal. Of het nu gaat om een netwerkoplossing voor een bedrijf met 300 werkplekken of een configuratie voor een bedrijf met 10 medewerkers. Voor kantoorautomatisering, systeembeheer, Cloud & ICT diensten heeft BIT Automatisering altijd een passende oplossing.