Hosted Exchange in een zakelijke omgeving

Hosted Exchange is een basisbehoefte binnen elk bedrijf. Waar veel cloudoplossingen nog afhankelijk zijn van de organisatiestructuur is toegang tot mail en de agenda in de cloud geworden tot gemeengoed. Exchange in de hosting is voor veel bedrijven de eerste kennismaking met de cloud. Bijvoorbeeld even thuis op de bank ongelezen mails doorlezen en reageren, snel inzicht in de afspraken van morgen of de agenda’s naast elkaar leggen voor een nieuwe afspraak. Deze email oplossing is dan ook niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven.

Agenda, e-mail en contacten altijd binnen handbereik

Hosted Exchange is een volwaardige cloud oplossing voor het beheren van uw e-mail, agenda en contacten. Uw e-mail, agenda en contacten zijn altijd en overal toegankelijk. U kunt uw agenda en e-mail delen met collega’s. Correcties in de agenda, mailverkeer en contactbeheer worden direct doorgevoerd. Synchroniseren, dubbele afspraken of communicatieproblemen door agendaverschillen of meerdere Exchange-omgevingen zijn verleden tijd.

Hosted Exchange in een beveiligde omgeving

De Hosted Exchange platform wordt 24×7 beheerd. Er wordt gezorgd voor het maken van back-ups en het uitrollen van updates en patches. Het platform is standaard beveiligd tegen virussen en spam en uw verbinding wordt middels SSL beschermd.