Hosted Telecom: telefonie in de cloud

Telefooncentrale in de cloud? Misschien niet het eerste waar u aan denkt bij cloud oplossingen. Toch is Hosted Telecom een veel gebruikte dienst. Het brengt telefonie voor bedrijven naar een hoger (service)niveau. Telefonisch contact met uw bedrijf wordt beter gereguleerd. Er zijn uitgebreide opties om het voor de beller gemakkelijk te maken en ook voor uw medewerkers is het ideaal. Telefoontjes komen snel op de juiste plek terecht. Dit verhoogt de klanttevredenheid van klanten en de efficiƫntie van uw medewerkers.

Uitgebreide functionaliteiten

Met Hosted telefonie heeft u vele mogelijkheden om uw telefooncentrale te stroomlijnen. Met deze telefonie oplossing krijgt uw organisatie zeer uitgebreide functionaliteiten om de telefonische bereikbaarheid zo optimaal mogelijk te maken. Denk hierbij aan intelligente voice routering, keuzemenu opties, wachtrij opties en uitgebreide rapportages. Op gebruikersniveau kunnen allerlei extra functionaliteiten worden ingesteld die vanuit een online portal kan worden beheerd. Denk hierbij aan voicemail, doorschakelen, bereikbaarheidsschema etc.

Met hosted telefonie besteedt u uw telefooncentrale volledig uit. Ook het beheer en de onderhoudskosten zijn hierin meegenomen. Het geeft u de mogelijkheid de centrale precies zo in te richten als u wilt.