IT Support: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar

BIT Automatisering vindt het zeer belangrijk dat u altijd kunt rekenen op een snelle en stabiele omgeving en werkende applicaties. Tenslotte, het is de ruggengraat van uw organisatie. BIT Automatisering staat daarom 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Technisch support

Technische vragen kunt u direct stellen aan de supportdesk. Naast het overgrote deel van de vragen die direct kunnen worden opgelost, zullen ook zwaardere vraagstukken snel en adequaat worden opgepakt.

Ondersteuning en werkzaamheden op afstand worden per e-mail en/of telefonisch met u opgelost. Indien noodzakelijk/gewenst kunnen wij op afstand op uw omgeving inloggen.

Mogelijkheden ICT support

ICT support bij BIT Automatisering is op diverse manieren mogelijk, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Naast onze supportdesk is het ook mogelijk om BIT Automatisering op uw locatie in te zetten voor beheer en support. Elke organisatie is anders, zo ook de support-behoefte. Daarom stemmen we ook dit in nauwe samenspraak met u af. Zo heeft u altijd de ondersteuning die past bij uw situatie. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Direct contact met de supportdesk

Voor snel contact met de supportdesk van BIT Automatisering gebruikt u de volgende contactgegevens:

Telefonisch: (+31) 085 164 0703
E-mail: helpdesk@bit-automatisering.nl